Especialista en Google Ads Freelance | Barcelona

Què és Google Ads?

Google Ads és la plataforma de publicitat de Google que t’ajudarà a atraure clients potencials al teu web i fer créixer el teu negoci online.

Google Ads dóna la posibilitat als anunciants d’aprofitar els milions de cerques que es realitzen cada dia al cercador de Google creant i publicant anuncis per a mostrar-los als usuaris que cerquen informació online relacionada amb seva empresa, els seus productes o els seus serveis. Però no només això, també els permet publicar anuncis i donar-se visibilitat a la xarxa de display mentres els clients potencials naveguen per pàgines web, veuen vídeos a YouTube, consulten el seu compte de Gmail o naveguen o utilitzen aplicacions en dispositius mòbils.

A diferència de la publicitat convencional, Google Ads es basa en un model de cost per clic (CPC). I això què vol dir? Doncs que l’anunciant únicament paga quan els usuaris fan clic als teus anuncis i accedeixen a la teva pàgina web o realitza una trucada telefonica. Així, es garantitza a l’anunciant un important retorn de la inversió (ROI).

Vols més informació? Mira aquest vídeo introductori: